Het havengebied van Amsterdam. Achtste verdieping. Het is ochtend. Je staat in de keuken, een vers gezette kop koffie verwarmt je hand. Je kijkt naar buiten en ziet het grijsblauwe water, de havengebouwen en de schepen langs de kade. Het pontje vaart al. Je neemt een slok en ziet hoe de treinen af en aan rijden op CS.

Dit moderne appartement bevindt zich in een duurzaam gebouw in het oude havengebied in Amsterdam-Noord. Het heeft aan drie kanten glas: de pui én de balustrade. Je hebt dus zelfs vanuit het midden van het huis een weids uitzicht.

In dit appartement gaat het er niet om dat je er ín woont, maar dat je de omgeving sterk ervaart.

Ik heb een volledig open plattegrond getekend en daarbij een hart in het centrum van de woning gecreëerd. Deuren kunnen open blijven waardoor je vanuit iedere hoek optimaal uitzicht hebt.

De materialen van buiten komen ook binnen voor: hout, kunststof, staal. Ze zijn verfijnd toegepast en onderstrepen het luxe karakter van dit appartement.

Zo open als de woonruimte is, zo intiem is de badkamer.

Nieuwsgierig?
Ik laat je graag meer zien van dit appartement. Neem contact op.

De basis met stoere materialen als glas en beton, met een luxe afwerking van notenhout en marmer, geven het appartement een warm gevoel. Precies waar wij naar op zoek waren.
Opdrachtgever