Wat gebeurt daarbinnen? Van buitenaf kan je het net niet goed zien. Wel zie je dat er van allesgebeurt. Mooie producten in de etalage, welgevormde meubels, het geluid van een föhn, gerinkel van kopjes. Je gaat naar binnen om een kijkje te nemen.

De ruimte is groot. Rustig, maar toch gebeurt er veel. Kappers kappen, kappers kleuren. Stylistes lakken nagels en ergens binnen wordt gewaxt. Bijkomen met een kopje thee en mooie beelden in een tijdschrift.

Deze concept store is als een blank canvas waarop dingen samenkomen. 

Op de witte vloer kunnen alle meubels van plaats veranderen. Op de witte wanden kan telkens een ander moodboard ontstaan. Als ware het een galerie.Hier in Zwolle in een nieuwgebouwd winkelcentrum heb ik een plek ontworpen waar het erom gaat dat je iets beleeft. Dat je een inspirerende ervaring rijker naar buiten stapt. Ik heb nieuwsgierig willen maken en uitgenodigd tot ontdekken. Door ruimte en diversiteit, maar ook juist door geborgen hoekjes. Je kan hier dwalen en vinden. Ideeën opdoen. Hairwaxnailsen coffeestaan hier centraal. De meubels die ik bedacht zijn modulair op basis van dezelfde vorm, en flexibel te gebruiken. Alles is dezelfde hoogte, een clear horizon. Bouwplafond in het zicht, snoeren uit vloerpotten. 

Wanneer de ruimte wordt gebruikt voor een bijeenkomst rollen ze alles aan de kant en is het voor iets heel anders een blank canvas.

Ga een keer kijken bij C/NC/PT in Zwolle, of neem contact met me op.